Trainingen

Kennis delen

Samenwerken is ook kennis delen. Cooperación biedt incompanytrainingen op maat aan ambtenaren, bestuurders, volksvertegenwoordigers en andere geïnteresseerden. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van grip houden op samenwerking, bevoegdheidstoedeling, gemeenterecht en burgerparticipatie.

Op maat en in overleg

In overleg bepalen we het onderwerp en de tijdsduur die nodig is om aan de kennisvraag van uw organisatie te voldoen. Soms is een training van een dagdeel al voldoende, maar het kan ook zijn dat u dieper op de materie wil ingaan. Dan kan een training tot zes dagdelen duren.

Gastdocenten

Afhankelijk van uw vraag nodigen we gastdocenten uit voor een training. Zo treffen uw medewerkers altijd een specialist, aan wie zij al hun vragen kunnen stellen.

Contact / offerte

Hoe kunnen we uw organisatie verder helpen? Laat het ons weten en we stellen voor u een programma op maat samen.

Individuele cursussen

Bent u als individu geïnteresseerd in het volgen van een cursus over governance van samenwerkingsverbanden of de actualiteiten van de Wet gemeenschappelijke regelingen (Wgr)? Kijk dan eens op de site van VU Law Academy te Amsterdam. Rob de Greef, oprichter van Cooperación, is docent bij dit postdoctorale opleidingsinstituut van de Vrije Universiteit en geeft de volgende leergangen / cursussen:

Governance samenwerkingsverbanden
Cursus actualiteiten Wgr

Meer informatie?

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op